Pienten asteittaisten versiopäivitysten sijaan siirrymme nyt harvemmin ilmestyviin, mutta laajempiin ja säännöllisin väliajoin ilmestyviin päivityksiin. Näiden päivityksen välillä teemme toki jatkuvasti raportoitujen virheiden korjauksia, jotka julkaistaan niin pian kuin mahdollista ns. sisäisissä päivityksissä laajempien päivitysten välillä. Näin saamme korjattua niin pian kuin mahdollista Snoobin palveluun liittyvät virheet.

Uuden ohjelmistopäivityksen lisäksi olemme tehneet myös merkittäviä parannuksia Snoobin palveluarkkitehtuurin suhteen, joka parantaa palvelun nopeutta huomattavasti.


Uudesta ohjelmistopäivityksessä olemme laajentaneet toiminnalisuutta mm. lisäämällä uusia mittareita, uuden segmentointirajapinnan, parantaneet sähköisen kaupankäynnin tukea ja selkeyttäneet käyttöliittymää.


On tärkeää, että luet julkaisutiedot huolellisesti, jotta voit hyödyntää uusia ominaisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla.


Lue ja lataa alla olevat julkaisutiedot ja jaa ne organisaatiossasi niille, jotka niitä tarvitsevat. Kuten aina, voit ottaa myös meihin tai paikalliseen Snoobin kumppaniin yhteyttä, jos sinulle herää kysymyksiä tämän tiimoilta