Release notes for Prospekter 2020-11

Editie: Prospekter Standard and Prospekter Basic

Naast niet-zichtbare wijzigingen in de datastructuur en serverconfiguratie om de verwerkingssnelheid te verhogen, zijn de volgende twee wijzigingen aangebracht in de gebruikersinterface:

1. Na het inloggen op Prospekter, hoeft u niet langer op een organisatie in het linkerpaneel met Prospects te klikken om resultaten in het rechterpaneel te zien. De informatie van de eerste organisatie is direct zichtbaar.
  2. De navigatie in het linkerpaneel met Prospects, My Leads en All Leads is verbeterd.
    Gebruikers kunnen nu gemakkelijk door de lijst met bezoekende bedrijfsnamen navigeren met de cursortoetsen.

Neem contact op met Snoobi via support@snoobi.eu voor aanvullende informatie of vragen.