Julkaisutiedot Huhtikuu 2021

Tämä julkaisu tarjoaa lisävaihtoehtoja sähköpostien suoraan  lähettämiseen, sähköpostitilauksiin  sekä muutoksia käyttäjien vuorovaikutukseen segmentoinnin kanssa. Snoobi LeadsProfiler on nyt saatavilla myös suomalaisille asiakkaille ja  Snoobi Datafeed json ja csv muodossa.

Olemme tehneet useita pienempiä korjauksia ja muutoksia, jotta raporttien ja segmenttien käsittely olisi helpompaa käyttäjälle. Tukipyynnöt siirretään nyt suoraan Snoobin tukijärjestelmään.

Lue ja lataa alla olevat julkaisutiedot ja jaa ne organisaatiossasi niille, jotka niitä tarvitsevat. Kuten aina, voit ottaa myös meihin tai paikalliseen Snoobin kumppaniin yhteyttä, jos sinulle herää kysymyksiä tämän tiimoilta