Release Notes april 2021

Met deze release zijn extra mogelijkheden voor het e-mailen van rapportages of van alleen data uit Snoobi toegevoegd. Verder zijn er veranderingen in het werken met Segmentatie voor gebruikers (die geen beheerdersrechten hebben). De Snoobi Datafeed is nu beschikbaar als json en csv bestand.

Een aantal kleine verbeteringen maakt het werken met rapporten en segmenten makkelijker voor onze gebruikers. Het support systeem is nu rechtstreeks toegankelijk vanuit de Snoobi interface.

Lees alle details in de bijlage, en neem contact met ons op als er vragen zijn.