[FI] Snoobin skriptin asentaminen

Modified on Tue, 16 Jan 2024 at 12:48 PM

Snoobin skriptin asentaminen

Seuraava skripti tulee asentaa verkkosivustosi jokaiselle sivulle. Mielellään headeriin tai footeriin, jotta skripti sijoittuu jatkossa automaattisesti myös uusille sivuille.

HUOM: On mahdollista, että sivuillasi on erilainen skripti. Jos se on Snoobin tai Snoobin kumppanien toimittama, niin käytä sitä.

Alhaalla oleva tieto koskee sivustoja, joilla Snoobin seuranta on snoobi.com:lla. Maasta tai kumppanista riippuen asennuksesi linkki “eu2.snoobi.com” voi vaihdella.

<!-- Snoobi siteanalytics V2.4 -->

<script type='text/javascript'>

var _saq = _saq || [];

(function() {

var account = 'snoobiaccountname';

var snbpagename = '';

var snbsection = '';

var snbcookies = 'session';

var anchors = '1';

var snbscript = document.createElement('script');

snbscript.type = 'text/javascript';

snbscript.async= true;

snbscript.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://')

+ 'eu2.snoobi.com/?account=' + account

+ '&page_name=' + snbpagename

+ '&section=' + snbsection

+ '&anchors=' + anchors

+ '&cookies=' + snbcookies;

var s = document.getElementsByTagName('script')[0];

s.parentNode.insertBefore(snbscript, s);

})();

</script>

• Korvaa snoobiaccountname oman Snoobi-tilisi tiedoilla, kuten: company_com tai account33556
  • Jos tarpeellista, niin vaihda seuraavat asetukset (Tarvittaessa pyydä apua Snoobin tuelta):
  • snbcookies = session;  jos vain vierailun aikainen eväste on sallittu. Tai aseta evästeet ohjelmallisesti.
    Evästeet voidaan asentaa myös 1st tai block.
  • Aseta anchors = ‘0’ tai ‘false’; jos URL:n analysointi #:llä antaa ei-toivottuja tuloksia.
  • snbpagename ja snbsection voidaan täyttää CMS:stä, tai jättää kuten ne ovat.
  • HUOM: Älä muuta mitään muuta scriptissä äläkä poista mitään erikoismerkkejä kuten (‘) ja (;).

Yksinkertainen Snoobin skripti

• Voit käyttää tätä yksinkertaista koodia, jos et tarvitse yksityiskohtaista seurantaa ja skripti toimii samoin kuin yllä mainittu laajennettu seurantakoodi
  • Korvaa snoobiaccountname oman Snoobi-tilisi tiedoilla, kuten: company_com tai account33556
  • Aseta snbcookies = session;  jos vain vierailun aikainen eväste on sallittu. Tai aseta evästeet ohjelmallisesti. Evästeet voidaan asentaa myös 1st.

<script defer src="https://eu2.snoobi.com/?account=snoobiaccountname"></script>

WordPressin avulla tehdyt verkkosivustot

WordPressiin rakennetuille verkkosivustoille voit asentaa seurantakoodin käyttämällä erityistä WordPress-pluginiä. Löydät sen etsimällä "Snoobi" WordPressin plugin hakemistosta.

Snoobin scripti ja Google Tag

GTM:n Custom HTML Tag -tyypin avulla voit ottaa Snoobi-skriptin käyttöön verkkosivustollesi.

Miten luot Snoobia varten mukautetun HTML tagin:

• Klikkaa ensimmäiseksi 'Tags' , tämän jälkeen Uusi (New) ja anna sille kuvaava nimi.
  • Klikkaa 'Tag Configuration' ja valitse 'Custom HTML'.
  • Kopioi yllämainittu Snoobin koodi (joko koko koodi tai lyhyt koodi) ja lisää se HTML-kenttään.
  • Huom: Älä unohda muuttaa  'accountname' -kohtaan  sinulle lähetettyä Snoobin ID:tä.
  • Varmista, että 'Custom HTML' käynnistyy jokaisella sivulla, lisää tämä triggeriksi.

Jos tarpeellista, valitse 'Support document.write' , jotta saat kutsut kaikkiin  'document.write()'  JavaScript-koodissasi.

Tarkastellaksesi' Custom HTML'-tunnisteiden versioiden välisiä eroja,:

• Napsauta versioita
  • Napsauta sitä versiota Custom HTML-tunnisteesta, jonka haluat tarkastaa.
  • Napsauta Version Changes (Versiomuutokset) -kortissa mukautetun HTML-tunnisteen nimeä nähdäksesi konfigurointimuutokset.
  • Napsauta View Details (Näytä yksityiskohdat), jos haluat laajentaa koodia, jossa erot on korostettu.

Ja lopuksi julkaise muutokset verkkosivustollesi