[FI] Snoobi ID Checker -tarkistustyökalun asennus sivustollesi

Modified on Sat, 23 Oct 2021 at 12:09 PM

Snoobi ID Checkerin asennus sivustollesi

Snoobi ID Checker -tarkistustyökalun avulla verkkosivustosi vierailija voi tarkistaa, onko sivustolla käytössä Snoobi Analyticsin ID eli vierailijatunnus, ja pyytää tietoja vierailustaan tai pyytää tietojensa poistamista.

Jos sivustosi on tehty Wordpressillä, niin helpointa on käyttää tähän tarkoitukseen tehtyä Wordpress plugin -liitännäistä. Katso artikkeli: Asenna Wordpress plugin koodi.

Muille verkkosivustoille tarkistustyökalun asennukseen riittää muutaman rivin mittainen html-koodi. Voit lisätä tietoa työkalun ylä- ja alapuolelle sekä lisätä Snoobin valmistaman tekstin, jolla informoit sivustosi käyttäjiä.

_____________________________________________________________________________________________________

Jos Snoobi Analytics-asennuksesi on muotoa analytics.snoobi.eu, niin käytä alla olevaa koodia:

Huomaa, että voit käyttää myös lang=”nl”, sillä snoobi.eu tarkastustyökalulla on käytettävissä sekä hollannin että englannin kieli.

_____________________________________________________________________________________________________

Jos Snoobi Analytics-asennuksesi on muotoa analytics.snoobi.com, niin käytä alla olevaa koodia:

Huomaa, että voit käyttää myös lang=”fi”, sillä snoobi.com tarkastustyökalulla on käytettävissä sekä suomen että englannin kieli.

_____________________________________________________________________________________________________

Liitteessä esimerkki Snoobi ID:n tarkistamiseen liittyvästä tekstistä.

Voit katsoa myös oman asennuksemme Snoobi Technology -verkkosivuilta.

Huom. Tämä on käytettävissä Snoobin V2021-9/10 julkaisun jälkeen.