Snoobin tietosuoja-asetukset

Tärkeää! Kävijöiden IP-osoitteet ovat aina anonyymejä; ellei kävijä nimenomaisesti anna siihen lupaa tietosuoja -asetusten mukaisesti.

Kun IP-osoite on salattu (anonymisoitu), sitä ei tallenneta täydellisessä muodossa, vaan sitä käytetään kerran Internet-palveluntarjoajan tai -organisaation tunnistamisen mahdollistamiseksi. Varsinainen vierailija on anonyymi eikä häntä voida tunnistaa. Tämä takaa "yksityisen selauksen", ellei kävijä suostu ja salli evästeiden asettamista.

Seuraavat vaihtoehdot ovat käytettävissä.

Muutoksia saatetaan tarvita, kun Snoobi Analyticsia käytetään asiakasportaalien, intranet-asennusten analysointiin ja yleensä silloin, kun toistuvien yksittäisten vierailijoiden tunnistaminen on tärkeää ja sallittua.

• Tietosuoja-asetukset

Kaksi vaihtoehtoa:

• Vierailijataso - IP -osoite on salattu anonyymiksi vierailijatasolla, jos evästeet eivät ole sallittuja. Huomaa, että jos kävijä sallii evästeet, sekoitusta ei tapahdu, ja jokaisella kävijä/selain-yhdistelmällä on yksilöllinen vierailijan tunnus ja siihen liittyvä IP-osoite.
  • Tilitaso - Kaikki vastaanotetut IP -osoitteet sekoitetaan evästeasetuksista ja hyväksynnästä riippumatta. Huomaa, että jos kävijä hyväksyy evästeet JA evästeasetukset on asetettu PÄÄLLE (niin että eväste tallennetaan kävijän selaimeen), anonyymillä vierailijalla on edelleen yksilöllinen vierailijatunnus.

Muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta Tilin taso on oletusasetus kaikille eurooppalaisille Snoobi-tileille.

Tärkeää! -Huomaa, että IP-osoitteen anonymisointi ja salaus ei ole palautettavissa. Snoobilla ei ole keinoa muuttaa salaustoimintoa ja palauttaa alkuperäinen IP-osoite, koska mitään ei tallenneta.

• Pakota vain istuntoevästeet

Monilla Snoobin asiakkailla on asennuksia, joilla ei ole erityisiä evästeasetuksia osana Snoobin seurantakoodia, tai verkkosivuston omistajalla ei ole suoraa valvontaa seurantakoodin käyttöönottoon. Tämä asetus on käytössä näissä asennuksissa tai asiakkaan pyynnöstä.

Jos käytössä, Snoobi ei aseta pysyviä evästeitä ja ohittaa siten Snoobin seurantakoodin parametrin.

• Älä näytä organisaatioiden nimiä

Snoobi tunnistaa vierailevien organisaatioiden nimet. Erityistapauksissa saattaa olla tarpeen peittää organisaatioiden nimet, jos organisaation nimi voi viitata yksityishenkilöön.

Jos tämä asetus on käytössä, organisaatioiden nimet eivät ole enää näkyvissä, vaan ne korvataan yksilöllisellä koodilla: Org_124455. Sijainti ja muut yleiset tiedot ovat edelleen saatavilla.

Jos haluat tehdä muutoksen, käyttäjä, jolla on järjestelmänvalvojan oikeudet, voi napsauttaa Pyydä asetusten muutosta -painiketta ja seurata ohjeita. Laki- ja yksityisyyssääntöjen vuoksi Snoobi Service voi toimia vain tämän yhden menetelmän mukaisesti ja pyynnöt kirjataan. Snoobin ja asiakkaidemme lakisääteisten vaatimusten suojaamiseksi nämä muutokset voivat tehdä vain Snoobi Service, ja ne voivat vaatia ylimääräisen standardista poikkeavan tietojenkäsittelysopimuksen.

Huomaa, että nämä tiedot ovat voimassa Snoobin V2021-9/10 julkaisusta lähtien.