[FI] Raporttien sähköpostitilaukset

Modified on Tue, 13 Dec 2022 at 12:18 PM

Sähköpostitilaukset - -Päivitetty huhtikuun 2022 julkaisuun

Kun olet avannut räätälöidyn raportin ja olet joko Snoobi Administrator tai raportin omistaja, niin voit hallinnoida kyseisen raportin tilauksia.

Raportit lähetetään aina ennen klo 11:00 valittuna päivämääränä ja viikonpäivänä; lukuunottamatta hyvin monimutkaisia raportteja, joiden muodostaminen kestää pitkään.

Klikkaa Sähköpostitilaukset luodaksesi tai muokataksesi kyseisen raportin tilauksia. Voit lisätä asetukset aukeavaan ikkunaan:

1. Lisää kuvaus sähköpostitilaukseen. Tämä lisätään meilin tekstiosaan.
  2. Valitse (valinnainen) raportin aloituspäivämäärä ja loppupäivämäärä. Jos jätät tämän kohdan tyhjäksi, niin raportti lähetetään päättymättä. Aloituspäivämäärä on automaattisesti sama kuin raportin luontipäivämäärä ja loppupäivämäärä on viisi vuotta tästä päivämäärästä eteenpäin.
  3. Lisää vastaanottajan sähköpostiosoite. Vastaanottajan ei tarvitse olla Snoobin käyttäjä. Huomaa, että voit lisätä saman vastaanottajan useampaan kertaan, jos vaikka haluat lähettää raportin useampina päivinä eri asetuksilla.
  4. Valitse raportin kieli
  5. Tyyppi ja lähetyspäivä määrittelevät  milloin raportti lähetetään (Päivän ja viikon yhteydessä valitse viikonpäivä; kun valitset työpäivän, niin raportti lähetetään maanantaista perjantaihin; kuukauden kohdalla valitse kuun päivämäärä). Huomaa että jos haluat raportin joka päivä mukaan lukien viikonloput, niin sinun täytyy valita jokainen päivä erikseen) -> Mitä tarkoittaa? Eri raportti joka päivää varten..?
  6. Ajalta-valikossa määritellään ajanjakso, jolta dataa raporttiin sisältyy.
  7. Lisää ”HTML-liitteenä” -kohdassa voit valita HTML-liitteen, mikä on kätevää esimerkiksi silloin, kun käytät mobiilia tai pdf-tiedosto ei muutoin ole käytettävissä.
  8. Oletusraportti lähetetään PDF ja CSV-tiedostoina. CSV-tiedosto sisältää vain ensimmäisen paneelin raportin, joten huomaa siirtää haluttu paneeli ensimmäiseksi.
  9. Toista 3. kohta jokaisen vastaanottajan kohdalla
  10. Klikkaa Tallenna, kun olet valmis

Vastaanottajat saavat sähköpostin seuraavien liitteiden kera:

-        PDF

-        CSV-tiedosto, jossa on ensimmäinen paneeli (voidaan liittää muihin raportteihin, tuoda CRM-järjestelmään tai myynnin käytössä oleviin sovelluksiin)

Valittavissa on myös .html-tiedosto