Snoobi Datafeed

Snoobin keräämät tiedot voidaan ladata CSV-tiedostoon ja käyttää jatkoanalyyseihin tai raportointiin.

Koska  sinun on kuitenkin kirjauduttava Snoobiin sisään, tämä menetelmä ei välttämättä sovellu automatisoidun raportin  tai yhdistelmän toteuttamiseen muiden työkalujen tietojen, kuten esim. BI-työkalujen kanssa. Käyttäjien ja yhteistyökumppaneidemme pyynnöstä olemme tehneet Snoobi-tietosyötteen saataville, joka on ote Snoobi Analytics -tilisi tiedoista. Snoobin oma Prospekter Lite Mobile -versio käyttää myös Snoobi Datafeed -palvelua esittämään vierailijatietoja matkapuhelimessa.

Miten Snoobi Datafeed toimii?

Yhden URL-linkin perusteella Snoobi-datapalvelimeen luodaan json-muotoinen tuloste  tai  csv-tiedosto. Tietopyynnössä voidaan määrittää suodattimet, esimerkiksi kaikki tiedot vierailluista sivuista, joilla on 'Puhelin' sivun nimessä tai URL-osoitteessa, jos vierailija täyttää tietyn ehdon (esimerkiksi vain tietystä maasta tulevat tai tietyn liidipistemäärän saaneet kävijät).

Snoobi Datafeed perustuu Snoobin raporttipaneelin tietoihin, ja se voidaan luoda jokaiselle tilille pyynnöstäsi ja määritystesi mukaisesti.

Mitä voin tehdä tällä tiedolla?

Tätä tulostetta voidaan käyttää useissa raportointityökaluissa, kuten Google Data Studio, Microsoft Power BI, Microsoft Excelissä tai CRM-järjestelmässä tiedon sisäänajoon.

Lisäksi Snoobi Datafeed -sovellusta käytetään hyväksi vierailevien yritysten esittämiseen Prospekter Lite -ohjelmaan matkapuhelimessa.

Kuinka pääsen käyttämään Snoobi-tilini Snoobi Datafeediä?

Hyväksyt 'Snoobi Datafeed Käytön' täyttämällä pyytämämme lomakkeen.  Snoobi-versiostasi riippuen Snoobi Datafeedin käyttöön voi liittyä vuosittaisia tai kertaluonteisia kustannuksia.

Datafeediä  tai Prospekter Lite -syötteitä voi pyytää Snoobi-tilin järjestelmänvalvoja: sinun on täytettävä verkossa oleva lomake (englanniksi) ja allekirjoitettava se, jonka jälkeen otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse ja määritämme Snoobi-tietosyötteen haluamasi tietojen mukaan.

Snoobi Datafeed -tilaus vahvistetaan, kun olemme sopineet mahdollisista kustannuksista.

Snoobi-asiakaspalvelu ja kehittäjämme asettavat jokaiselle Snoobi-tilille ei-standardit Snoobi-tietosyötteet. Prospekter Lite -palveluun saat heti tarvittavat kaksi Datafeed tietosyötettä