[FI] Snoobi Datafeed pyyntö

Modified on Mon, 20 Mar 2023 at 11:16 AM

Snoobi Datafeed

Snoobin keräämät tiedot voidaan viedä JSON- tai CSV-tiedostona BI-työkalujen käyttöä varten tai käyttää suoraan Microsoft Excelissä taulukkolaskennassa. Sen jälkeen sitä voidaan käyttää lisäanalyyseihin tai raportointiin.

Koska  sinun on kuitenkin kirjauduttava Snoobiin sisään, tämä menetelmä ei välttämättä sovellu automatisoidun raportin  tai yhdistelmän toteuttamiseen muiden työkalujen tietojen, kuten esim. BI-työkalujen kanssa. Käyttäjien ja yhteistyökumppaneidemme pyynnöstä olemme tehneet Snoobi-tietosyötteen saataville, joka on ote Snoobi Analytics -tilisi tiedoista.

Miten Snoobi Datafeed toimii?

Snoobi Datafeed perustuu Snoobin raporttipaneelin tietoihin, ja se luodaan kullekin tilille pyynnöstäsi ja määrittelysi mukaan. Yksi Datafeed luo tietoja yhdestä Snoobin raporttipaneelista. Yhden URL-linkin perusteella Snoobi-datapalvelimeen luodaan json-muotoinen tuloste  tai  csv-tiedosto. Tietopyynnössä voidaan määrittää suodattimet, esimerkiksi kaikki tiedot vierailluista sivuista, joilla on 'Puhelin' sivun nimessä tai URL-osoitteessa, jos vierailija täyttää tietyn ehdon (esimerkiksi vain tietystä maasta tulevat tai tietyn liidipistemäärän saaneet kävijät).

Mitä voin tehdä tällä tiedolla?

Tätä tulostetta voidaan käyttää useissa raportointityökaluissa, kuten Google Data Studio, Microsoft Power BI, Tableau, Microsoft Excelissä tai CRM-järjestelmässä tiedon sisäänajoon. Useissa tapauksissa tämä voidaan myös täysin automatisoida.

Kuinka pääsen käyttämään Snoobi-tilini Snoobi Datafeediä?

Voit pyytää Snoobi Datafeed -syötettä suoraan Snoobin Analytics -käyttöliittymästä minkä tahansa paneelin "Toiminnot"-valikon kautta. Pyynnön jälkeen otamme sitten sinuun yhteyttä.

Mitä muuta vielä tarvitaan?

Pyyntösi jälkeen meidän on virallistettava se, jotta tietojasi voidaan käyttää suoraan ilman tavanomaista kirjautumista.

Pyydämme sinua sähköpostitse hyväksymään 'Snoobi Datafeed Policy' -ehdot. Lisäksi Snoobi-versiostasi riippuen sen käyttöön voi liittyä joko vuosittaisia kustannuksia, kertaluonteisia kustannuksia tai sen käyttö voi olla ilmaista riippuen Snoobi-versiostasi. Snoobi Datafeedin tilaus vahvistetaan vasta, kun olemme sopineet mahdollisista kustannuksista.

Snoobin asiakaspalvelu ja kehittäjämme määrittelevät jokaiselle Snoobi-tilille ei-standardit Snoobi Datafeedit.