De Snoobi Datafeed

Snoobi Datafeed

De gegevens die door Snoobi worden verzameld,  kunnen worden geëxporteerd als een csv-bestand en op die manier worden gebruikt voor verdere analyse of rapportage.
Maar omdat dit betekent dat er altijd bij Snoobi dient te worden ingelogd, is deze methode minder geschikt om een geautomatiseerde rapportage of combinatie met gegevens uit andere tools in bijvoorbeeld BI-tools te realiseren.
Om aan dit verzoek van gebruikers te voldoen is er de Snoobi Datafeed, dit is een extract van gegevens uit uw Snoobi Analyse account. Een speciale versie van de Snoobi Datafeed wordt ook gebruikt door Prospekter Lite om mobiel de bezoekersinformatie te laten zien.

De werking van de Snoobi Datafeed

Op basis van een enkele url-link met de dataserver van Snoobi wordt een uitvoer in een json-indeling gegenereerd, of een csv bestand aangemaakt. In de aanroep van de gegevens kunt u filters opgeven, bijvoorbeeld alle metrieken van bezochte pagina’s met ‘Telefoon’ in de naam of url waarbij de bezoeker aan een bepaalde voorwaarde voldoet (bijvoorbeeld alleen bezoekers uit een bepaald land of met een bepaalde leadscore).

Een Snoobi Datafeed is gebaseerd op de gegevens uit een Snoobi rapportpaneel, en wordt voor ieder account op uw verzoek en op uw specificatie aangemaakt.

Wat kan ik met deze gegevens?

Deze uitvoer kan worden gebruikt in diverse rapportage-tools zoals Google Data Studio, Microsoft Power BI, in Microsoft Excel of als invoer voor een CRM-systeem. Kortom, alle tools die input op basis van een json- of csv bestand kunnen gebruiken.

Verder is de Snoobi Datafeed te gebruiken om op de mobiele telefoon de bezoekende bedrijven te laten zien met Prospekter Lite.

Hoe krijg ik toegang tot de Snoobi Datafeed voor mijn Snoobi account?

Aan het gebruik van de Snoobi Datafeed zijn voorwaarden verbonden.
We vragen u de ‘Snoobi Datafeed Policy’ te accepteren. Daarnaast kunnen er afhankelijk van uw Snoobi editie jaarlijkse kosten verbonden zijn aan het gebruik ervan, of zijn er éénmalige kosten.

Een Datafeed of de feeds voor Prospekter Lite zijn aan te vragen door een beheerder van het Snoobi account : u dient  het formulier in te vullen en online te ondertekenen,  we nemen contact met u op en stellen de Snoobi Datafeed in met de door u gewenste gegevens. De bestelling is definitief als we een akkoord hebben voor de eventuele kosten.

Niet-standaard Snoobi Datafeeds worden voor ieder Snoobi account ingesteld door Snoobi Customer Service en onze ontwikkelaars. Voor Prospekter Lite ontvangt u direct de benodigde twee Datafeeds.

Het formulier voor de Snoobi Datafeed is onder deze link te vinden (Engelstalig)

Heeft u vragen, neem dan contact op met Snoobi Support.