Wordpress plugin – Snoobi ID Checkerin (tarkistimen) lisäys

Modified on Tue, 13 Dec 2022 at 01:43 PM

Snoobi Wordpress plugin Snoobi ID Checkerin (Snoobi Id:n tarkistimen) lisäämiseksi

Helpottaakseen Snoobi Analytics -kohtaisen koodin asentamista Wordpress-pohjaisille verkkosivustoille Snoobi on kehittänyt tiettyjä laajennuksia, joita voidaan käyttää.

Alla tiedot Snoobi ID -tarkistimen lisäämisestä Wordpress -sivuillesi.

Snoobi ID  Checker tarjoaa verkkosivuston omistajalle mahdollisuuden tarkistaa voimassa oleva vierailijatunnus ja antaa tietoja verkkosivuston käyttäjälle/vierailijalle tai pyytää Snoobilta, että tietty vierailijatunnus on poistettava.

Laajennus (plugin) löytyy tämän linkin alta:

Alla tiedot laajennuksen Readme -dokumentista. Liitteenä löydät kiinteän tekstin (englanniksi, hollanniksi tai suomeksi), koska plugin näkyy verkkosivustollasi.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Readme Snoobi ID Checkerin laajennukselle

Kuvaus

Tämä laajennus mahdollistaa Snoobin vierailijan tunnuksen tarkistustyökalun käytön verkkosivustollasi.

HUOMAUTUS: Älä asenna tätä, jos et käytä Snoobi Analyticsia verkkosivustollasi. Tämä laajennus toimii vain yhdessä Snoobi Analytics -tilisi luomien evästeiden kanssa.

Jos sinulla ei vielä ole Snoobi Analytics -tiliä, pyydä ilmainen kokeilutili Snoobi Technologyn verkkosivustolta.

Laajennus toimii joko Snoobi Analyticsin kanssa Suomessa sijaitsevalla .COM -palvelimella tai Snoobi Analyticsin kanssa .EU -palvelimella, joka sijaitsee Saksassa.

Tämä laajennus esittelee käyttäjälle Snoobin vierailijatunnuksen ja tekstin, jossa selitetään, mihin sitä käytetään ja miten pyytää tietoja tai  tietojen poistamista sivuston omistajalta.

Lisätietoja aiheesta löydät Snoobin Tukitietokannasta.

Laajennuksen avulla voit helposti lisätä oman tekstisi ennen ja jälkeen Snoobin tarjoaman tekstin. Voit lisätä ID -tarkistimen yksinkertaisella lyhytkoodilla seuraavasti:

• [idsnoobi id = "1" language = "en"]

Tämä lisää ID -tarkistuksen osoitteeseen analytics.snoobi.com, jossa on valittu englannin kieli.

• [idsnoobi id = "1" language = "fi"]

Tämä lisää ID -tarkistuksen osoitteeseen analytics.snoobi.com, jossa on valittu suomen kieli.

• [idsnoobi id = "2" language = "en"]

Tämä lisää ID -tarkistuksen osoitteeseen analytics.snoobi.eu, jossa on valittu englannin kieli.

• [idsnoobi id = "2" language = "nl"]

Tämä lisätunnistetarkistus osoitteeseen analytics.snoobi.eu, jossa on valittu hollannin kieli.

Ota meihin yhteyttä, jos haluat tehdä yhteistyötä kanssamme uusien kieliversioiden luomiseksi.

Tämä laajennus on kehitetty Snoobi Technology B.V: n puolesta.