[FI] Snoobi ID Checker

Modified on Thu, 14 Oct 2021 at 03:13 PM

Miten käytät Snoobin ID Checkerin eli  Snoobi Id:n tarkistustyökalun tuloksia

Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain Snoobin Järjestelmänvalvojille, Lisäasetukset | Tarkista Kävijätunnus

Tämän toiminnon avulla Snoobi-tilin järjestelmänvalvoja voi tarkistaa, onko lähetetty vierailijatunnus kelvollinen.

Sivustolla vierailleet voivat halutessaan saada tietoja siitä, mitä tietoja heistä on tallennettu Snoobi-tilille. Varmistaakseen, että pyyntö on pätevä, vierailijat kopioivat tiedot Snoobi Id:n tarkistustyökalusta ns. Snoobi ID Checkeristä ja lähettävät ne yhdessä tietopyynnön kanssa verkkosivuston omistajalle (sinulle tai muulle järjestelmänvalvojalle).
Sinun pitää myös vahvistaa vierailijalta, että he ovat tietokoneen omistaja eikä tietoneen käyttöä ole jaettu.
Kun olet varmistanut, että pyyntö on pätevä, voit luoda seuraavan yleiskatsauksen kaikista vierailijan käynneistä ja lähettää sen sähköpostitse vierailijalle kuten alla mainittu.
Huomaa, että vain Snoobin järjestelmänvalvojalla on valtuudet náihin toimenpiteisiin.

• Siirry Segmentointiin ja Luo uusi segmentti
  • Napsauta Muokkaa ehtoja alla Kävijää, valitse "Vierailija Id", kirjoita siihen ensimmäinen osa (ennen "-")
  • Valitse Sisältää-asetus ja Tallenna segmentti (väliaikaisesti) samalla ID tunnuksella
  • Navigoi kohtaan Vierailijat ja liidit ja valitse Käynnit
  • Valitse aikaväli Päivämäärävalitsimessa
  • Näet nyt Vierailuissa täydellisen yleiskatsausksen kaikista tämän tunnuksen sisältävistä vierailuista
  • Jos vierailuja ei ole saatavilla, tämä tunnus ei ole enää Snoobin tietokannassa ja kävijä on oletuksena anonyymi, koska emme voi jäljittää vierailua niihin.
  • Valitse Käynnit-paneelin Toiminnot-kohdasta Sähköpostiraportti ja lähetä tiedot HTML -muodossa tietoja pyytäneelle henkilölle lisäämällä haluamasi lisäviestin.
  • Varmista, että pidät kirjaa toimistasi Yksityisyyden hallintoa varten

Jos kävijä haluaa poistaa kaikki tunnistettavat tietonsa, lähetä täysilukuinen vierailijatunnus osoitteeseen privacy@snoobi.nl sekä asiakkaan tiedot. Tarkistamme kanssasi onko pyyntö kelvollinen ja poistamme tämän jälkeen vierailijan evästeet ja IP-osoitetiedot. Pidämme kirjaa toiminnasta 12 kuukauden ajan..

Tärkeää! Tätä toimintoa ei voi peruuttaa ja varmuuskopion vakiokiertomenettelyn vuoksi kestää jopa 6 kuukautta, ennen kuin kaikki kävijän jäljet poistetaan varmuuskopiosta.