[FI] Työskentely Snoobi-segmenttien kanssa

Modified on Thu, 23 May 2024 at 04:06 PM


Työskentely Snoobi-segmenttien kanssa

Koska kerätty kävijätieto mistä tahansa verkkosivustosta on hyvin runsasta, tietojen segmentointi ja suodattaminen on tärkeää, jotta saadaan tarvittava näkymä eri yksityiskohdista. Segmentoinnin avulla voidaan oivaltaa ja parantaa sivustoa.

 

 

  1. Napsauta 'Segmentointi'-toimintoa ja näet avautuvassa ikkunassa kaikki tallennetut segmentit.
  2. Segmenttejä voi olla useita, etsi tarvitsemasi segmentti käyttämällä osaa segmentin nimestä, tunnusta tai selaa kaikkia käytettävissä olevia segmenttejä 10 ryhmissä. Lajittele luettelo napsauttamalla mitä tahansa luettelon otsikkoa.
  3. Segmentin nimi on tälle tietylle segmentille annettu nimi. Pidä nimet lyhyinä ja käytä kuvaavia ja uniikkeja nimiä. Napsauta segmentin nimeä tai tunnusta ottaaksesi suodatuksen käyttöön.
  4. Snoobi-tileillä saattaa olla useita eri käyttäjiä. Nyt on mahdollista tarkistaa, kuka on luonut tietyn segmentin, poistaa tarpeettomat (järjestelmänvalvoja) tai ottaa yhteyttä tietyn segmentin tekijään.
  5. Uusimpien segmenttien kohdalla tallennetaan myös luomispäivämäärä. Sitä ei ollut saatavilla aiemmissa julkaisuissa, joten se puuttuu segmenteiltä, jotka on luotu ennen julkaisua v.2020-11. Tarkista aina vanhat segmentit, ovatko ne ajan tasalla ja vaadittuja.
  6. Jokaisella tallennetulla segmentillä on kolme muokkausvaihtoehtoa, se onko sinulla yksi tai useampi vaihtoehto käytettävissä riippuu tekijän ja Snoobin järjestelmänvalvojan tasoista:

     


Was this article helpful?

That’s Great!

Thank you for your feedback

Sorry! We couldn't be helpful

Thank you for your feedback

Let us know how can we improve this article!

Select atleast one of the reasons
CAPTCHA verification is required.

Feedback sent

We appreciate your effort and will try to fix the article