Snoobi wachtwoorden

Modified on Wed, 22 Sep 2021 at 08:52 AM

Informatie over Snoobi en wachtwoorden

Uw gebruikersnaam en wachtwoord bieden persoonlijke toegang tot uw Snoobi-account en de gegevens van uw organisatie. Het is belangrijk om uw login uitsluitend voor persoonlijk gebruik te bewaren. Snoobi raadt ten zeerste af om inloggegevens met anderen te delen. De analytische gegevens die door Snoobi Analytics worden verzameld, vertegenwoordigen belangrijke statistieken over uw online aanwezigheid, zijn van strategische waarde en moeten daarom vertrouwelijk worden behandeld.

Aangezien instellingen en rapporten die u maakt aan uw login zijn gekoppeld, kunnen er vertragingen en niet-controleerbare resultaten optreden wanneer meerdere gebruikers dezelfde login gebruiken.

Er is geen limiet aan het aantal gebruikers die het Snoobi Analytics-platform kunnen gebruiken.

U ontvangt de eerste details over hoe u uw wachtwoord kunt aanmaken, nadat u bent toegevoegd als gebruiker of beheerder. Wachtwoorden zijn privé en kunnen door niemand worden bekeken of opgehaald (zelfs niet door Snoobi).

De link die u gebruikt om een wachtwoord te selecteren, is slechts 24 uur geldig. U moet contact opnemen met Snoobi of uw beheerder voor een nieuwe link als u binnen die tijd geen wachtwoord kunt maken.

Gebruikersnaam

De gebruikersnaam is het originele e-mailadres dat wordt gebruikt bij het aanmaken van uw gebruikersaccount. De gebruikersnaam voor inloggen kan niet worden gewijzigd, maar het daadwerkelijke e-mailadres dat wordt gebruikt voor het inloggen kan worden gewijzigd via Persoonlijke instellingen en Bewerken.

Voorwaarden wachtwoord

Een wachtwoord bestaat uit minimaal 12 karakters, en bevat en ten minste één cijfer, één hoofdletter en één kleine letter.

Wachtwoord wijzigen

Wij adviseren om regelmatig uw wachtwoord te wijzigen. U kunt uw wachtwoord wijzigen door naar de Persoonlijke instellingen te gaan (Rechts bovenin, klik op uw naam).

U moet uw bestaande wachtwoord opgeven en het nieuwe wachtwoord herhalen. Bewaar het nieuwe wachtwoord op een veilige plaats!

Wachtwoord vergeten

Als u uw wachtwoord bent vergeten, moet u zelf een nieuw wachtwoord maken. Uw beheerder of Snoobi beschikken niet over deze inloggegevens. Maar het is eenvoudig om een nieuw wachtwoord in te stellen, zolang u tenminste uw oorspronkelijke gebruikersnaam weet door 'Wachtwoord vergeten' te selecteren in het Snoobi-inlogscherm. U krijgt het volgende bericht te zien:

Graphical user interface, website

Description automatically generated

Voer de gebruikersnaam in (dit kan een vroeger e-mailadres zijn), en Snoobi zal een e-mail sturen met instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen naar het e-mailadres dat aan de login is gekoppeld. Die e-mail is 24 uur geldig.

NB: Om veiligheidsredenen zal geen bericht worden verstuurd wanneer de gebruikersnaam niet kan worden gevonden.

Neem contact op met Snoobi's Support als u geen nieuw wachtwoord kunt aanmaken voor uw login.