Räätälöidyt raportit - yleiskatsaus

Modified on Wed, 13 Oct 2021 at 05:49 PM

Raportointi

Jos  olet kiinnostunut erityisesti tietyistä analyyttisistä tiedoista tai jos haluat nähdä tietyn analyysin heti ilman, että sinun on ensin löydettävä se, voit tallentaa ne valmiiksi omaan raporttiin.

Oma raportti on räätälöity sisältämään tiettyjä analyysitietoja useista eri paneeleista ja voi tarjota samalla hyvän yleiskatsauksen.

Voit myös asentaa haluamasi raportin ensimmäiseksi näytöksi valitsemalla raportin ja klikkaamalla raportin ruudulla yläreunan valikkorivistä 'Oma Aloitussivu'.

Luo räätälöity raportti

Räätälöity oma raportti koostuu paneeleista, joissa analyysitiedot on saatu

• lisäämällä paneeli tai mittari raporttiin. Katso ohjeet kohdasta Paneelitoiminnot tai
  • soveltamalla segmenttiä. Katso lisätietoja kohdasta Segmentointi.

Avaa räätälöity raportti

Siirry Snoobi-valikossa Raportointiin. Jos olet luonut omia raportteja tai olet saanut käyttöoikeuden muiden tekemiin raportteihin, näet ne kaikki täällä.

Jos sinulla on useita Snoobi-tilejä, ’Näytä kaikki tilit’ -ikkuna näyttää yleiskatsauksen kaikista raporteista, muuten vain tämän Snoobi-tilin raportit listataan.

Raportointi näkymässä on listattu seuraavat asiat:

• Luotu – kertoo milloin tämä raportti on luotu
  • Raportin otsikko - napsauta otsikkoa saadaksesi raportti näkyviin
  • Muokattu - milloin raporttia on viimeksi muutettu
  • Luoja - kuka oli tämän raportin alkuperäinen tekijä
  • Sähköpostin tilaajat – määrä, joka ilmoittaa, kuinka useaan osoitteeseen automaattiset sähköpostiraportit lähetetään. Napsauta numeroa nähdäksesi kenelle raportti lähetetään ja koska.
  • Raportin ID - napsauta tunnusta saadaksesi raportti näkyviin
  • Aktivoitu - oletusarvoisesti käytössä. Snoobi 6.8 R4: stä alkaen voit asettaa automaattisen sähköpostin lähetyksen pois päältä poistamalla merkinnän.

Voit myös kopioida/kloonata tai poistaa raportin. Ole varovainen poistamisen kanssa, koska sen  jälkeen ei ole enää mahdollista palauttaa poistettua raporttia.