[FI] Uusia vaihtoehtoja Snoobin E-commerce -moduulissa (2024)

Modified on Mon, 7 Oct at 5:26 PM

Mitä uutta löytyy Snoobin E-Commerce -moduulissa V2024-2 päivityksen myötä


Lokakuun 2024 Snoobi Analytics -julkaisun myötä teimme myös useita parannuksia Snoobin E-commerce/verkkokaupan raportointipaneeleihin. Lisää parannuksia on suunnitteilla tuleviin Snoobi-julkaisuihin.


Tässä yhteenveto muutoksista:

  • Verkkokaupan yleiskatsauksessa ei enää näy vain yksi paneeli, jossa on kyllä/ei-tilaukset. Olemme lisänneet nyt myös paneelin, jossa tilaukset on eriteltynä liikennelähteittäin, sekä paneelin, jossa on graafinen yleiskatsaus tilauksista ja niihin liittyvistä mittareista.
  • Segmentointiin on lisätty uusi suodatinvaihtoehto. Nyt on mahdollista luoda segmentti kaikista käynneistä, jotka johtivat tilaukseen tai eivät johtaneet tilaukseen. Näin voit erottaa tilaukseen johtaneet käynnit muista käynneistä.

    (Katso Segmentointi - Verkkokauppa - On tilannut)

  • Tuotetiedot- ja tilaustiedot-paneeleilla oli aiemmin yleinen nimi, joka oli sama kaikille näiden alavalikoiden paneeleille. Muutimme sen vastaamaan kunkin paneelin todellista sisältöä, mikä selventää näiden paneelien sisältöä.

            Muutimme myös paneelien järjestystä siten, että käytetyimmät mittarit ovat ylhäällä. Pääset nyt näihin helpommin                  käsiksi ilman alaspäin vierittämistä..

  • Piilotamme verkkokaupan analytiikkavalikon niiltä Snoobi-tileiltä, joilla ei ole verkkokaupan analytiikkaa. Verkkokauppa valikossa aiheutti sjoilllekin käyttäjillemme sekannusta.

    Jotta yhteensopivuus aiempien versioiden kanssa säilyisi, olemassa olevat luodut raportit säilyvät samassa muodossa kuin ne on luotu.

Was this article helpful?

That’s Great!

Thank you for your feedback

Sorry! We couldn't be helpful

Thank you for your feedback

Let us know how can we improve this article!

Select at least one of the reasons
CAPTCHA verification is required.

Feedback sent

We appreciate your effort and will try to fix the article