[FI] Snoobin kevään (väli)julkaisu 2024-1A

Modified on Thu, 23 May at 2:40 PM

Snoobin kevään (väli)julkaisu 2024-1A

Toukokuu, 2024

Tässä kuussa julkaisimme Snoobin uuden (väli)julkaisun, version 2024-1A.

Mitä uutta ja uudistettua?

• Asiakkailla, joilla on useita Snoobi-tilejä: Tilin hakusana säilyy haluttua tiliä etsittäessä tililuettelosta.
  • Paransimme ja automatisoimme raportin tulosten päivitysprosessia asetusten muutosten jälkeen; Snoobi käynnistää tämän päivitysprosessian nyt automaattisesti tietyn ajan kuluttua. Näin järjestelmänvalvojan ei tarvitse klikata "Päivitä nyt" -painiketta  ja voi tarvittaessa poistaa kokonaan päivityksen ennen sen tapahtumista.
  • Voit nyt napsauttaa Snoobissa sivustoltasi ulospäin vievää linkkiä 'Linkit' (eli 'outlink') -sivulla ja siirtyä kyseiseen linkkiin.
  • Selkeytimme kaikkien lähetettävien sähköpostiraporttien tekstiä ja poistimme peruutuspainikkeen, joka ei kaikissa tapauksissa toiminut.
  • Poistimme Snoobin asetuksista 2 valikkokohtaa. Näitä ei enää tarvittu ja olemme automatisoineet ne.
  • Lisäsimme organisaatioon lisättävien etikettien määrän 59:ään ja rajoitimme tunnisteen koon 18 merkkiin, jotta se olisi luettavampi yleiskatsauksissa.
  • Joitakin sanamuotoja on muutettu, jotta "sivun" ja "URL-osoitteen" välinen ero olisi selkeämpi.
  • Mahdollistimme jo luoduissa raporteissa erillisten paneelien lisäämisen uuteen raporttiin. Tämä helpottaa uuden raportin luomista toisen raportin pohjalta ja siten vaatii vähemmän napsautuksia.
  • SEO-parametrien (beta-)ominaisuuteen lisättiin vaihtoehtoja. Tämä saattaa muuttua maksulliseksi laajennukseksi seuraavassa julkaisussa.
  • Lisäsimme Snoobin Datafeedin hallinnollisen asetuksen, jonka avulla ylläpitäjät voivat hallita Datafeedin käyttöä paremmin. Lisätietoja tästä löydät seuraavasta artikkelista.

Olemme tehneet myös jo alustavasti useita muutoksia analytiikkatietojen tallentamiseen seuraavaa Snoobi-julkaisua varten, jossa tulemme parantamaan raportointia sekä viittaavan verkkosivuston raportointia "Tuntemattoman" sijaan.

Voit aina ottaa yhteyttä Snoobin Tukeen, jos sinulla on jotain erityistä kysyttävää liittyen Snoobi Analytics -tiliisi.