[NL] Snoobi tussentijdse release 2024-1A

Modified on Thu, 23 May at 10:30 AM

Snoobi tussentijdse release, mei 2024

Deze maand brengen we een tussentijdse release voor Snoobi Analytics uit, versie 2024-1A.

Wat is er nieuw of anders?

• Voor klanten met meerdere Snoobi-accounts houden we nu de zoekterm vast bij het zoeken naar een account in de lijst.
  • We hebben het 'Update'-proces verbeterd en geautomatiseerd om de rapportage-resultaten bij te werken op basis van gewijzigde instellingen: Snoobi start dit nu automatisch na een bepaalde tijd. Hierdoor kan een beheerder de update zo nodig uitstellen en hoeft hij niet meer op 'Nu bijwerken' te klikken.
  • Het is nu mogelijk om op een link in de detailpagina 'Uitgaande links' (ook wel 'outlink' genoemd) te klikken en naar die link te navigeren.
  • We hebben de tekst in de body van alle e-mailrapporten die worden verzonden verduidelijkt, zodat er geen knop 'uitschrijven' meer nodig is die in sommige gevallen niet functioneerde.
  • We hebben twee niet langer benodigde menu-items, die nu geautomatiseerd zijn, verwijderd uit de instellingen van Snoobi.
  • We hebben het aantal labels dat aan een organisatie kan worden toegevoegd uitgebreid naar 59 en de labelgrootte beperkt tot 18 tekens om de leesbaarheid in overzichten te verbeteren.
  • Sommige bewoordingen zijn gewijzigd om duidelijker het verschil aan te geven tussen een 'Pagina' en een 'URL'.
  • Panelen in een eigen rapport kunnen worden gebruikt als panelen in een nieuw rapport. Dit betekent minder klikken om een nieuw rapport te maken op basis van een ander rapport.
  • Er zijn meer opties toegevoegd aan de (bèta) functie SEO-parameters. Dit kan een betaalde extensie worden in een toekomstige release.
  • We hebben een instelling toegevoegd om beheerders meer controle te geven over de Snoobi Datafeed.
    Lees dit artikel voor meer informatie.

We hebben ook een aantal wijzigingen aangebracht in de opslag van de analytics-data, ter voorbereiding op de volgende Snoobi release, waar we meer verbeteringen in de rapportage zullen introduceren, evenals een verbeterde methode om de werkelijke verwijzende website en niet langer 'Onbekend' te laten zien.

Neem zoals altijd contact op met Snoobi Support als je specifieke vragen hebt over je Snoobi Analytics account.