Snoobi ja salasanat

Modified on Tue, 13 Sep 2022 at 04:27 PM

Tietoja Snoobin salasanoista

Käyttäjätunnuksesi ja salasanasi tarjoavat henkilökohtaisen pääsyn Snoobi-tiliisi ja organisaatiosi tietoihin.

On tärkeää säilyttää kirjautumistietojasi vain henkilökohtaista käyttöä varten.

Älä jaa kirjautumistietojasi muiden kanssa.

Snoobin keräämät analyysitiedot edustavat tärkeitä tietoja organisaatiosi verkkonäkyvyydestä ja ovat sen vuoksi strategisesti arvokkaita ja luottamuksellisia.

Kirjautumistunnukseesi on linkitetty muokkaamasi asetukset ja raportit. Jos useat käyttäjät käyttävät samaa kirjautumistunnusta siitä on seurauksena viiveitä ja hallitsemattomia tuloksia.

Snoobi Analytics -alustan käyttäjien määrää ei ole rajoitettu.

Saat ensimmäiset tiedot salasanan luomisesta sen jälkeen, kun sinut on luotu Snoobi-tiliin käyttäjäksi tai järjestelmänvalvojaksi. Salasanat ovat yksityisiä, eikä niitä voi kukaan muu tarkastella tai saada käsiinsä (ei edes Snoobi).

Linkki, jota käytät salasanan luomiseen, on voimassa vain 24 tuntia. Ota yhteys Snoobiin tai järjestelmänvalvojaasi saadaksesi uuden linkin, jos et pysty luomaan salasanaa kyseisen ajanjakson aikana.

Käyttäjätunnus

Käyttäjätunnus on alkuperäinen sähköpostiosoite, jota käytetään käyttäjätilisi luomisen yhteydessä. Voit muuttaa Käyttäjänimeä sekä varsinaista kirjautumiseen käytettyä sähköpostiosoitetta henkilökohtaisissa Omissa asetuksissa klikkaamalla Muokkaa.

Salasanan säännöt

Salasanassa on oltava vähintään 12 merkkiä ja vähintään yksi numero, yksi iso ja yksi pieni kirjain.

Salasanan vaihtaminen

Suosittelemme sinua muuttamaan salasanasi säännöllisesti.

Voit vaihtaa salasanasi siirtymällä Henkilökohtaiset asetukset -kohtaan (oikeanpuoleinen otsikko, napsauttamalla nimeäsi).

Sinun on annettava olemassa oleva salasanasi ja toistettava uusi salasana.

Huom! Muista tallentaa turvallisesti uusi salasanasi muistiin!

Jos unohdat salasanasi

Jos unohdat salasanasi, sinun on luotava uusi salasana, koska järjestelmänvalvoja tai Snoobi eivät näe nykyistä salasanaasi.

Uuden salasanan asettaminen on helppoa, kunhan tiedät alkuperäisen käyttäjätunnuksen valitsemalla Snoobin kirjautumisnäytöstä Salasana unohtunut? Näet seuraavan viestin:

Kirjoita käyttäjätunnus (joka voi olla aikaisempi sähköpostiosoitteesi) ja klikkaa Lähetä. Snoobi lähettää sinulle sähköpostiviestin kirjautumiseen liittyvään sähköpostiosoitteeseen ja antaa sinulle ohjeet uuden salasanan asettamiseen.

Sähköposti on käytettävissä 24 tuntia.

Huomaa! Jos käyttäjätunnusta ei löydy, viestiä ei lähetetä turvallisuussyistä.

Ota yhteyttä Snoobin tukeen, jos et pysty luomaan käyttäjätunnuksellesi uutta salasanaa.