[FI] Snoobi Traffic Monitor

Modified on Tue, 12 Apr 2022 at 05:56 PM

Snoobi-tilin Traffic Monitor – Päivitetty, huhtikuun 2022 julkaisu


Saatat ehkä jo tietää, että Snoobi suorittaa kattavan tiedonkeruuanalyysin jokaisesta vierailusta verkkosivustollasi (ainakin niin kauan kuin vierailijat eivät estä kaikkia tilastoja).


Varsinaisten oikeitten henkilöiden vierailujen lisäksi ns. "bottiliikenne" lisääntyy.

Lue lisää Boteista tästä artikkelista.


Koska on tärkeää tietää, kuinka paljon liikennettä todella tallennetaan ja kuinka suuri osa siitä on saatavilla Snoobi-raporteissa, Snoobi Traffic Monitor näkyy vasemmanpuoleisessa valikossa, suoraan viimeisen valikkovaihtoehdon alapuolella.
Yht. tässä kuussa = osumien kokonaismäärä (alias "sivun katselukerrat"). Päivitetään päivittäin menneille päiville.

Raportoidut tässä kuussa = kuinka monta näistä osumista todellisuudessa iraportoitiin

% botit tässä kuussa  = %-osuus kaikista osumista tässä kuussa, joiden todettiin olevan peräisin tunnistetuista roboteista.


Kaikki tilissä= Snoobiin tallennettujen osumien (alias "sivun katselukertojen") kokonaismäärä. Tässä esimerkissä yli 3 miljoonaa.

Kaikki raportoidut = kuinka monta näistä osumista todellisuudessa raportoitiin.

% kaikki botit = %-osuus kaikista Snoobi-tilin osumista, jotka tunnistetaan saapuneiksi boteilta. Tässä esimerkissä 13%, joten melko vähän.

Niiden robottien  (bottien) lisäksi, jotka Snoobi voi tunnistaa suoraan, voi olla myös muitakin botteja tai scrapers, jotka pääsevät verkkosivustollesi eivätkä osallistu välittömästi verkkosivustosi analysointiin.


Ota meihin yhteyttä, jos huomaat vierailupiikkejä tai suuren määrän käyntejä yhdeltä Internet-palveluntarjoajalta tai organisaatiolta, joita et voi yhdistää varsinaiseen kampanjaan tai verkkosivustollesi tehtyihin muutoksiin. Voimme tutkia näitä vierailuja ja tarvittaessa estää näiden näkymisen raporteissasi.Was this article helpful?

That’s Great!

Thank you for your feedback

Sorry! We couldn't be helpful

Thank you for your feedback

Let us know how can we improve this article!

Select atleast one of the reasons
CAPTCHA verification is required.

Feedback sent

We appreciate your effort and will try to fix the article