[FI] Aseta tai vertaa eri ajanjaksoja

Modified on Wed, 22 May 2024 at 11:04 AM

Aseta tai vertaa eri ajanjaksoja -  Päivitetty, huhtikuun 2022 julkaisu


Täällä voit valita, minkä ajanjakson tiedot haluat nähdä paneelissa. Oletusarvona näet tiedot viimeiseltä 7 päivältä. Voit myös verrata kahden eri ajanjakson tietoja esimerkiksi erilaisten markkinointitoimenpiteiden tulokset.1. Aseta tai vertaa eri ajanjaksoja


Napsauta päivämäärän vieressä olevaa kolmiota asettaaksesi ajanjakson tai vertaillaksesi kahta jaksoa. Tämä avaa yllä näkyvän näytön.


2. Aseta aikaväli


Voit muuttaa aikaväliä, jolta tiedot on näytettävä, valitsemalla yläreunassa olevasta sinisestä palkista  yhden jo valmiina olevista  ajanjaksoista. Vaihtoehtoisesti voit valita mukautetun ajanjakson, esimerkiksi viimeiset 14 päivää. Napsauta AJALTA-kohdan vasemmanpuoleista päivämääräkenttää ja valitse päivämäärä kalenterista. Napsauta seuraavaksi oikeaa päivämääräkenttää AJALTA-kohdassa ja valitse päivämäärä. Napsauta lopuksi OK nähdäksesi tulokset valitulla aikavälillä.


HUOM: Et voi valita päivämäärää, joka päättyy nykyisen päivämäärän jälkeen. Jos valitset aloituspäivän, joka on ennen päivämäärää, jolloin tietojen analysointi aloitettiin, et näe tietoja. Huomaa myös, että tämän päivän tiedot voivat olla vielä vajaat ja vaikuttaa keskiarvoihin.


3. Vertaile ajanjaksoja


Vertaaksesi kahden jakson tietoja, valitse ensin aikaväli, jota haluat verrata (kuten yllä on kuvattu) ja napsauta sitten VERTAA-kohdan vieressä olevaa kolmiota. Tämä näyttää seuraavat vaihtoehdot:


Tyhjä – vertailun peruuttaminen

Edellinen ajanjakso - halutessasi verrata valittua ajanjaksoa suoraan sitä edeltävään ajanjaksoon

Mukautettu - oma mukautettu ajanjakso
Alkujakso näytetään aina ensimmäisenä ja jakso, johon vertaat tätä toisena Tässä esimerkissä vertaamme kuluvaa viikkoa edelliseen viikkoon.

Huomaa, että voit muuttaa tätä valitsemalla 'Mukautettu' alla mainitulla tavalla, mutta silloin sinun on valittava jaksot huolellisesti, koska täysin eri ajanjaksojen vertailu voi olla epävarmaa.


Kun siirrät hiiren osoitinta 04.04.2022 datan päälle, näet, että käyntien määrä kasvoi 595:sta 570:een. Vasemmassa alakulmassa oleva prosenttiosuus näyttää prosenttiosuuden, jolla käyntien kokonaismäärä kasvoi tai laski.Was this article helpful?

That’s Great!

Thank you for your feedback

Sorry! We couldn't be helpful

Thank you for your feedback

Let us know how can we improve this article!

Select atleast one of the reasons
CAPTCHA verification is required.

Feedback sent

We appreciate your effort and will try to fix the article