[FI] Snoobin julkaisutiedot joulukuu 2022

Modified on Wed, 14 Dec 2022 at 03:04 PM

Snoobin julkaisutiedot joulukuu 2022Tässä Snoobi Analyticsin joulukuun julkaisussa muutimme joidenkin valikkojen paikkaa ja tietoelementtejä, jotta ne löytyvät helpommin ja ovat nopeammin käytettävissä.


Esimerkiksi 'Linkit ja tiedostot'-asetusten valikkoa on siirretty, 'Sisältö'-osion valikkokohtien järjestystä on muutettu ja useita vanhoja tietoelementtejä on poistettu.


Enää esimerkiksi ei ole kiinnostavaa, pystyykö selain käyttämään Javaa. Tämä vaihtoehto on poistettu selaimista jokin aika sitten yksityisyyden ja turvallisuuden vuoksi, joten se ei enää ole tärkeä analytiikan mittari.


Lisäksi on lisätty "joukko" hakukoneita, jotta pystymme paremmin tunnistamaan myös muita hakukoneita, joita käytetään verkkosivustollesi pääsemiseksi. Tämä muuttuu jatkuvasti, joten jos huomaat hakukoneen "Linkit" -paneelin listassa, ilmoita siitä meille.


Yksi tärkeä muutos on 'Poistumissivun' -paneelin lisääminen.


Poistumissivun mittari on aina ollut käytettävissä Snoobissa.

Käyttäjille ei kuitenkaan ole aina ollut selvää, missä yhteydessä se esitettiin käyttöliittymässä.

Niinpä päätimme tukitiimiltämme ja asiakkailtamme saadun palautteen perusteella tehdä 'Poistumissivut'-mittarista helpommin lähestyttävän tarjoamalla sille erillisen paneelin.

Was this article helpful?

That’s Great!

Thank you for your feedback

Sorry! We couldn't be helpful

Thank you for your feedback

Let us know how can we improve this article!

Select atleast one of the reasons
CAPTCHA verification is required.

Feedback sent

We appreciate your effort and will try to fix the article