[FI] Snoobin verkkokauppa -seurannan asennus

Modified on Thu, 23 May at 4:26 PM

Verkkokaupan seurannan asennus


Lähes kaikissa Snoobi-tileissä on automaattisesti verkkokaupan seuranta esillä.

Jos verkkokauppaa ei ole aktivoitu tilillesi, näet alla olevan viestin napsautettuasi verkkokauppa-valikkoa:Vastaamme pyyntöösi kahden työpäivän kuluessa.


Nähdäksesi tilausten seurannan Snoobin verkkokauppamoduulissa, (tilaus)vahvistussivua on muutettava seurantakoodin lisäämiseksi. 

Useimmat verkkokaupat käyttävät yhtä vahvistussivua, jossa käsitellään kaikki tilaukset. Jos näin on, vain tätä yhtä vahvistussivua on muutettava tilauksen seurantaa varten Snoobissa.


Jotta Snoobi Analytics voi seurata tilauksia, tilauksen sisällön on löydyttävä vahvistussivun html-lähdekoodista. Useimmissa verkkokaupoissa ostajalle näytetään tilatut tuotteet ja muut tilauksen yksityiskohdat. Eli useimmissa tapauksissa verkkokaupan seurannan asentaminen on vain tilauksen ja sisällön oikea muotoilu sekä muutamien asetusten tekeminen itse Snoobissa.


Huomautus: Snoobi saattaa joutua tekemään lisämuutoksia tietokantaansa, jotta kaikkia yksityiskohtia voidaan seurata ja mitata. Ota aina yhteyttä meihin ennen muutosten tekemistä. Ota myös yhteyttä Snoobin asiakaspalveluun, jos sinulla on kysyttävää. Google Tag Managerin kaltaisten tag managerien asennus voi olla erilainen.


Snoobin verkkokaupan seurannan asennuksen ohjeet löydät tästä liitteenä. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on vielä kysyttävää tästä.Was this article helpful?

That’s Great!

Thank you for your feedback

Sorry! We couldn't be helpful

Thank you for your feedback

Let us know how can we improve this article!

Select at least one of the reasons
CAPTCHA verification is required.

Feedback sent

We appreciate your effort and will try to fix the article