Snoobi release zomer 2023

Modified on Mon, 31 Jul 2023 at 02:31 PM

Snoobi Analytics – Release zomer 2023

Update van analyses voor advertentiecampagnes

Met deze release updaten en breiden we Snoobi's automatische herkenning van advertentiecodes verder uit.

Deze update heeft geen invloed op je vorige instellingen, maar maakt het mogelijk om extra parameters te gebruiken, voor zowel de automatische advertentieherkenner als wanneer je handmatig een code aanmaakt. Door gebruik te maken van UTM-codes of andere Snoobi linkcoderingen en de data die ze opleveren te analyseren, krijg je waardevolle inzichten in je marketinginspanningen. Met deze inzichten kun je weloverwogen beslissingen nemen, je campagnes optimaliseren en je marketinginspanningen maximaliseren.

Wat is nieuw en anders?

• De herkenning van UTM-code advertentieparameters houdt nu ook rekening met utm_term en utm_content
  • Als niet alle vereiste utm-parameters (utm_source, utm_medium, utm_campaign) aanwezig zijn, vult Snoobi automatisch utm_source en utm_medium met 'unknown' (alleen Engelse tekst) zodat je toch kunt rapporteren over deze advertenties
  • Er zijn nieuwe panelen om de Advertentieterm en Advertentie-inhoud weer te geven; deze kunnen in elk rapport worden gebruikt
  • Sommige instellingen die niet langer nodig waren nu er meer geautomatiseerd wordt, zijn verwijderd
  • We hebben de mogelijkheid toegevoegd om te segmenteren op advertentieterm en advertentie-inhoud
  • Je kunt nu ook utm_term en utm_content toevoegen bij het maken van een handmatige advertentie en bij het maken van een advertentielink

Wil je meer weten over hoe je UTM-codes het beste kunt gebruiken en wat ze betekenen?

Wat is er nog meer nieuw of veranderd?

• Klik op een paginanaam en selecteer om de navigatie te zien: wat was de vorige pagina en wat was de volgende pagina waar gebruikers naartoe navigeren?
  • Een extra metriek in de lijst met url's geeft je ook de paginanaam voor die url.
  • Een paar bugs die door klanten werden gemeld, zijn verholpen en de algehele snelheid is verbeterd.

Wil je meer weten over deze laatste release van Snoobi Analytics?