[FI] URL:n uudelleenohjaus

Modified on Mon, 18 Dec 2023 at 03:54 PM

URL:n uudelleenohjaus (redirect) viimeisimmässä 2023 päivityksessä

URL:n uudelleenohjauksia voidaan käyttää sellaisten linkkien tai mainosten analysointiin, joissa ei ole mahdollista käyttää mainoksen tunnistusta.
Näin käy silloin, kun et pysty asentamaan Snoobi-tunnistetta kohdesivulle, esimerkiksi sinun tai toimittajan toiselle sivustolle. Uudeleenohjausta voidaan käyttää myös silloin, kun selaimen osoitteessa oleva mainostunniste katoaa sivua ladattaessa palvelimen asetuksista johtuen.

Uudelleenohjauksen luotua URL-osoitetta voidaan käyttää myös linkkinä uutiskirjeessä tai sähköpostiviestissä, jolloin voit analysoida toiseen verkkosivustoon johtavien linkkien tuloksia.

URL:n uudelleenohjauksen asettaminen

Siirry Snoobin Asetukset-valikkossa Mainontaan ja valitse seuraavaksi Osoitteiden uudelleenohjaukset. Saat näkyviin listaa uudelleenohjauksista.

Klikkaa Lisää uusi lisätäksesi URL-ohjauksen. Kirjoita analysoitavan aloitussivun nimi ja lopullinen url-osoite ja napsauta Lisää uusi.

Tuloksena tuleva url-osoite tulisi näyttää vastaavalta:

Tätä URL-osoitetta käytät sähköpostissasi tai uutiskirjeessäsi hyperlinkkinä.

Lisäämäsi nimi näkyy raportissa sivun nimenä.

Voit lisätä url-osoitteeseen utm-koodit, joita automaattinen mainostunnistin käyttää, tai käyttää id=-koodia manuaalisissa mainosasetuksissa.

Muokkaa-sarakkeessa on 3 vaihtoehtoa:

• Kopioi - kopioi käytettävän url-osoitteen
    Muokkaa - tekstin/nimen muokkaaminen
  • Poista - poista uudelleenohjaus

Huomautus: Uudelleenohjaus pysyy voimassa vähintään 3 kuukautta, jos vastaava Snoobi-tili suljetaan tai lopetetaan.