[FI] Mitä Snoobi Analytics -julkaisu 2024-1 sisältää

Modified on Mon, 04 Mar 2024 at 11:53 AM

Mitä Snoobi Analytics -julkaisu 2024-1 sisältää?

1407- Mukautetut Istunnon Ominaisuudet

Lisäsimme toiminnon, jolla käyttäjäistuntoihin voidaan lisätä mukautettuja ominaisuuksia. Tämä on automaattisesti käytössä kaikilla Snoobi-tileillä, ja se mahdollistaa yhden tai useamman tietyn ominaisuuden tai muuttujan lisäyksen istuntoon. Esimerkkejä ovat evästetaso tai kirjautumistiedot. Näistä ominaisuuksista voidaan luoda myös raportortteja, ja segmentointi mahdollistaa kaikkien istunnon yksityiskohtien tarkastelun tietyn arvon osalta.

Koska tämä on täysin uusi toiminto, olemme laatineet tähän erityisen Snoobi White Paper -dokumentin.

1686 - Mukautettujen raporttien parantaminen

Automaattisesti sähköpostitse lähetettävissä raporteissa csv-liitteestä saattoi tulla liian suuri. Pakkaamme nyt cvs-liitetiedoston, jos sen koko on yli 1 Mt.

1562 - Palvelintunnuksen näyttö

Snoobi tarjoaa "Enterprise Server" -konseptin asiakkaille, joilla on erittäin suuri määrä liikennettä verkkosivistolla.

Teimme muutoksia tilin tietosivulle, jossa nyt näytetään sen tietokantapalvelimen nimi, johon tilin tiedot on tallennettu.

1548 - SEO-yhteenvedon lisäelementit

Lisäsimme raportointiin SEO-tarkastuksen tallennustilan, jotta edellisen tarkastuksen tulokset ja päivämäärä säilyisivät. Voit nyt tarkastella aiempia tuloksia ennen uuden tarkistuksen suorittamista ja nähdä heti, onko sivustosi sivujen SEO-tulokset parantuneet vai heikentyneet.

1528 - On-click segmentointi hakusivujen paneelista

Google Search Consolen Hakusivut-paneelissa on nyt mahdollista napsauttaa välittömästi sivun url-osoitetta ja segmentoida kaikki analytiikkamittarit. Näin voit tarkastella niiden istuntojen tuloksia, joissa käyttäjät ovat tulleet sivustolle kyseisen laskeutumissivun kautta.

1526 - Verkkokaupan mittarit analytiikan yhteenvedossa

Lisäsimme verkkokaupan tilausten määrän ja liikevaihdon yleiseen analytiikan yhteenvetoon. Tämä tarkoittaa helpompaa yleiskuvaa sivuston päätilastoista.

1456 - Sivun uudistettu navigointiraportti

Sivun navigointi tai liikenteen virtaus uudistettiin kokonaan. Pohjapaneeli antaa yleiskuvan siitä, miten käyttäjät navigoivat verkkosivustolla sivukohtaisesti. Paneelista voidaan luoda elementti sivun navigointi- tai suppilo- eli funnelraportissa html-muodossa.

[Tästä löydät artikkelin sekä lisätietoja teknisistä yksityiskohdista tukitietokannassamme]

Yllämainittujen lisäksi olemme lisänneet  mittareita useisiin eri paneeleihin ja korjanneet joitakin pienempiä ongelmia.