IP-suodatus

Modified on Thu, 14 Oct 2021 at 04:32 PM

IP-suodatus

Voit sulkea vierailijat pois raportistasi määrittämällä poissuljettavien tietokoneiden IP-osoitteen. Voit esimerkiksi sulkea oman organisaatiosi vierailut pois. Huomaa, että IP-osoite on staattinen. Dynaamiset IP -osoitteet voivat muuttua, joten niitä ei voida sulkea luotettavasti pois.

Jos suljet pois yhden tai useita IP-osoitteita, näiden tietokoneiden käynnit poistetaan raporteistasi asetuksen asettamisesta lähtien.

HUOMAUTUS: Tässä näkyvä IP-osoite on nykyinen sijaintisi. Jos työskentelet kotona tämän tietokoneen kanssa, sinun on myös suljettava kodin IP-osoite pois.

Snoobi ei tallenna vierailijoiden IP-osoitteita GDPR:n (tietosuojan) sääntöjen mukaisesti, joten jos haluat sulkea pois ulkopuolisen osapuolen, kuten markkinointikumppanisi, markkinointitoimistosi tai web-rakentajasi IP-osoitteen, sinun on pyydettävä heiltä heidän käyttämäänsä IP-osoitetta.

Lisää IP-suodatus

Valitse Snoobi-valikosta Asetukset, Lisäasetukset ja IP-suodatus. Saat seuraavan näytön näkyviin:

Napsauta Lisää uusi ja saat syöttöikkunan esille.

Jos haluat sulkea pois yhden IP-osoitteen, kirjoita osoite molempiin sarakkeisiin (IP alkaen ja IP asti). Jos haluat sulkea pois useita IP-osoitteita, kirjoita ensimmäinen osoite vasempaan sarakkeeseen (IP alkaen) ja viimeinen oikeaan sarakkeeseen (IP asti). Organisaatioilla ja tietokoneverkoilla on yleensä useita IP-osoitteita.

Napsauta Lisää uusi toiminnon päätteeksi.

IP-suodatuksen poisto

Jokaisen IP-osoiterivin oikeassa reunassa näet roskakorikuvakkeen. Napsauta sitä poistaaksesi haluamasi IP-osoite (tai useampi IP-osoitealue).

Huomautus: IP-osoitteen lisääminen tai poistaminen tulee voimaan vasta asetuksen asettamisen jälkeen. Olemassa olevia tietoja ei päivitetä takautuvasti. Varo tekemästä virheitä valitsemalla erittäin laajoja IP-osoitevalikoimia, koska se vaikuttaa mittareidesi tuloksiin.