[FI] IP-suodatus

Modified on Thu, 23 May 2024 at 11:29 PM

IP-suodatus


Voit sulkea vierailijat pois raportistasi määrittämällä poissuljettavien tietokoneiden IP-osoitteen. Voit esimerkiksi sulkea oman organisaatiosi vierailut pois. Huomaa, että IP-osoite on staattinen. Dynaamiset IP -osoitteet voivat muuttua, joten niitä ei voida sulkea luotettavasti pois.

Jos suljet pois yhden tai useita IP-osoitteita, näiden tietokoneiden käynnit poistetaan raporteistasi asetuksen asettamisesta lähtien.


HUOMAUTUS: Tässä näkyvä IP-osoite on nykyinen sijaintisi. Jos työskentelet kotona tämän tietokoneen kanssa, sinun on myös suljettava kodin IP-osoite pois.

Snoobi ei tallenna vierailijoiden IP-osoitteita GDPR:n (tietosuojan) sääntöjen mukaisesti, joten jos haluat sulkea pois ulkopuolisen osapuolen, kuten markkinointikumppanisi, markkinointitoimistosi tai web-rakentajasi IP-osoitteen, sinun on pyydettävä heiltä heidän käyttämäänsä IP-osoitetta.


Lisää IP-suodatus

Valitse Snoobi-valikosta Asetukset, Lisäasetukset ja IP-suodatus. Saat seuraavan näytön näkyviin:


Napsauta Lisää uusi ja saat syöttöikkunan esille.


Jos haluat sulkea pois yhden IP-osoitteen, kirjoita osoite molempiin sarakkeisiin (IP alkaen ja IP asti). Jos haluat sulkea pois useita IP-osoitteita, kirjoita ensimmäinen osoite vasempaan sarakkeeseen (IP alkaen) ja viimeinen oikeaan sarakkeeseen (IP asti). Organisaatioilla ja tietokoneverkoilla on yleensä useita IP-osoitteita.

Napsauta Lisää uusi toiminnon päätteeksi.


IP-suodatuksen poisto

Jokaisen IP-osoiterivin oikeassa reunassa näet roskakorikuvakkeen. Napsauta sitä poistaaksesi haluamasi IP-osoite (tai useampi IP-osoitealue).


Huomautus: IP-osoitteen lisääminen tai poistaminen tulee voimaan vasta asetuksen asettamisen jälkeen. Olemassa olevia tietoja ei päivitetä takautuvasti. Varo tekemästä virheitä valitsemalla erittäin laajoja IP-osoitevalikoimia, koska se vaikuttaa mittareidesi tuloksiin.

Was this article helpful?

That’s Great!

Thank you for your feedback

Sorry! We couldn't be helpful

Thank you for your feedback

Let us know how can we improve this article!

Select atleast one of the reasons
CAPTCHA verification is required.

Feedback sent

We appreciate your effort and will try to fix the article