[FI] Poistetut käyttäjät

Modified on Thu, 23 May 2024 at 11:05 PM

Kuinka Snoobi käsittelee käyttäjiä, jotka eivät ole enää aktiivisia


Kun käyttäjä poistetaan Snoobi-tilistä, hän voi silti olla Snoobissa olevien tietojen, kuten segmentin/suodattimen ja yhden tai useamman räätälöidyn raportin, omistaja/luoja.


Jos Snoobi poistaisi kys. käyttäjän kokonaan, siitä seuraisi ongelmia. Kaikki käyttäjään liittyvät tiedot poistetaan, eivätkä ne olisi enää muiden käytettävissä.


Tietosuojasääntöön  perustuen emme voi säilyttää käyttäjän tietoja Snoobi-järjestelmässä, koska se merkitsisi yksityisyyssääntöjen rikkomista.


Snoobi suorittaa kuukausittain prosessin, joka hävittää poistetun käyttäjän tiedot, mutta mahdollistaa segmenttien ja mukautettujen raporttien käytön.


Segmentin tai raportin luoja tai omistaja näkyy siten Snoobissa muodossa "Käyttäjä poistettu" tai " - - -", mikä osoittaa, että alkuperäinen tekijä on poistettu.


Segmenttiä tai räätälöityä raporttia voidaan edelleen käyttää sellaisenaan, mutta ne on kopioitava, jotta omistajuus vaihtuu ja niitä pystytään muokkaamaan.


Ota yhteyttä Snoobin tukeen, jos sinulla on lisää kysymyksiä poistetuista käyttäjistä.


Was this article helpful?

That’s Great!

Thank you for your feedback

Sorry! We couldn't be helpful

Thank you for your feedback

Let us know how can we improve this article!

Select atleast one of the reasons
CAPTCHA verification is required.

Feedback sent

We appreciate your effort and will try to fix the article