[NL] Wat zit in de Snoobi Analytics Release 2024-1?

Modified on Mon, 04 Mar 2024 at 04:54 PM

Wat zit in de Snoobi Analytics Release 2024-1?

1407- Aangepaste Sessie-properties

Ons team heeft de functie toegevoegd om specifieke properties aan gebruikerssessies toe te voegen. Dit is automatisch beschikbaar in alle Snoobi-accounts en voegt de optie toe om een of meer specifieke properties of variabelen aan de sessie toe te voegen. Voorbeelden zijn cookieniveau of inloggegevens. Deze properties kunnen ook worden gerapporteerd, en segmentatie maakt het mogelijk om alle sessiedetails voor een specifieke waarde te bekijken.

Omdat dit een compleet nieuwe functie is, hebben we een Snoobi White Paper gemaakt.

1686 – Eigen rapporten verbeteren
In de eigen rapporten kon de csv-bijlage te groot worden om bij het e-mailabonnement te worden verzonden. We comprimeren nu de csv-bijlage als deze groter is dan 1Mb.

1548 - SEO-samenvatting extra elementen

We hebben onze opslagruimte uitgebreid om de resultaten en de datum van de vorige SEO-check te bewaren. Je kunt nu de vorige resultaten bekijken voordat je een nieuwe controle uitvoert en zien of er verbetering of achteruitgang is.

1528 – Segmentatie vanuit Paneel Zoekpagina’s met één klik

In de Google Search console - paneel Zoekpagina's is het nu mogelijk om direct op een pagina-url te klikken en alle analytics-metrieken te segmenteren. Zo kun je de resultaten bekijken van sessies waarbij bezoekers op de site zijn gekomen via die specifieke landingspagina.

1562 - Informatie over database server ID

Snoobi introduceerde het 'Enterprise Server' concept voor klanten met hoog-volume websites. In deze release is informatie toegevoegd aan de pagina met Account-Instellingen over welke database wordt gebruikt voor de data opslag en rapportage voor dit account.

1526 - E-commerce statistieken in analyse-overzicht

Voor e-commerce hebben we de metrieken van het aantal bestellingen en de omzet toegevoegd aan het algemene analyse-overzicht. Het resultaat is een eenvoudiger overzicht van de belangrijkste sitestatistieken.

1456 – Vernieuwde Rapportage Paginanavigatie

Het paginanavigatie- of ‘traffic flow’-rapport is volledig vernieuwd. Het basispaneel geeft een overzicht van hoe bezoekers per pagina door de website navigeren. Het paneel kan ook een onderdeel worden in een paginanavigatie- of funnel-rapport en geëxporteerd worden als html.

[Hier is het nieuwsartikel, en meer technische informatie in de Knowledgebase.]

Naast deze onderwerpen hebben we in verschillende panels metrieken toegevoegd en wat kleinere problemen opgelost