[NL] On-Page SEO in Snoobi

Modified on Mon, 18 Dec 2023 at 04:37 PM

Wat is On-page SEO en wat kun je zien in Snoobi Analytics?

Wat is On-page SEO?

On-page SEO is een term die een groot aantal strategieën omvat die worden toegepast op een webpagina om de positie in de zoekmachineresultaten te verbeteren. Het verschilt van off-page SEO-strategieën die buiten de webpagina worden toegepast - met name in de vorm van het bouwen van inkomende links en het optimaliseren van de zoekwoorden. De twee soorten SEO zijn even belangrijk en een effectieve SEO-strategie moet beide omvatten.

Het doel van On-page SEO is om de inhoud, opmaak en het ontwerp van een pagina te optimaliseren om hoog te scoren in de SERPs. De meeste mensen vertrouwen op zoekresultaten om bedrijven te vinden om van te kopen of inhoud om te gebruiken. Hoewel SEO-strategieën werken op de meeste zoekmachineplatforms, zijn ze vooral gericht op het effectief zijn in Google, die duidelijk marktleider is. Een hoge positie in Google kan een positieve invloed hebben op het webverkeer van een site.

Aspecten van On-page SEO die je ziet in Snoobi

Als je in het paneel "SEO-paginawaardes" op een url klikt, zie je eerst een algemene SEO-score. Alles lager dan 40% kan wat aandacht nodig hebben.

Je kunt tot 50 gratis On-page SEO controles per dag uitvoeren, dus je kunt gemakkelijk wijzigingen aanbrengen waar nodig en terugkeren naar dezelfde url om te controleren of je score is verbeterd.

In deze eerste release slaat Snoobi de resultaten niet op, dus we raden je aan om de minder goed presterende pagina's te noteren en de tests later opnieuw uit te voeren om de verbeteringen te bekijken. Onze partner Seobility heeft gratis en betaalde opties voor meer details en tips voor optimalisatie.

Samenvatting: Uit de algemene samenvatting blijkt dat de laadtijd een belangrijke parameter is voor webpagina's. De laadtijd heeft een grote invloed op het succes van een pagina.

Laadtijd heeft een grote invloed op het succes van een pagina, de meerderheid van de websitebezoekers zegt dat een trage paginasnelheid invloed heeft op hun beslissing om de site te blijven bezoeken of op hun aankoopbeslissing.

Bestandsgrootte, woorden op de pagina en media op de pagina hebben invloed op de laadtijd van een pagina.

Andere On-page SEO-tests in Snoobi vatten de score van veel verschillende tests samen en geven je een algemene score. Score lager dan 40% is rood/niet goed, tussen 41% en 79% geel/redelijk, en hoger dan 79% is groen/goed!

Meta-data test de url van je webpagina op verschillende punten, zoals titel, meta-omschrijving en verschillende andere belangrijke elementen.

Paginakwaliteit kijkt naar inhoud, mobiele toegang en inhoud in het algemeen.

Paginastructuur analyseert het gebruik van kopteksten en andere inhoudselementen binnen de tekst.

Links analyseert de interne en externe links op de pagina, evenals het gebruik van ankers.

Server beoordeelt de score van je serverconfiguratie, headers en url-redirects.

Extern controleert de pagina op externe factoren zoals de blacklist van Google en als er voldoende backlinks zijn, en heeft de pagina links van FacebookAfhankelijk van je bedrijf kan dit relevant zijn voor je website.

Bekijk meer informatie op de website van Seobility of vraag een account aan.

Snoobi levert geen productondersteuning op deze gratis toevoeging.