[FI] On-Page SEO Snoobissa

Modified on Mon, 18 Dec 2023 at 04:40 PM

Mitä on On-Page SEO ja mitä näet Snoobi Analyticsissa?

Mitä on On-Page SEO?

On-Page SEO -termi kattaa lukuisia eri strategioita, joita sovelletaan verkkosivun sijoittumisen parantamiseksi hakukoneen tuloksissa. Se eroaa off-page SEO -strategioista, jotka tapahtuvat verkkosivun ulkopuolella erityisesti sisäisten linkkien rakentamisen ja avainsanojen optimoinnin muodossa. Molemmat SEO-tyypit ovat yhtä tärkeitä, ja tehokkaassa SEO-strategiassa on otettava molemmat huomioon.

On-page SEO:n tavoitteena on optimoida sivun sisältö, muotoilu ja suunnittelu niin, että sivu sijoittuisi korkealle SERP-listalla. Useimmat ihmiset luottavat hakutuloksiin etsiessään esimerkiksi yrityksiä, joista voisivat ostaa haluamiansa tuotteita tai sisältöä, jota voisi käyttää. Vaikka SEO-strategiat toimivat useimmilla eri hakukonealustoilla, ne on suunnattu kuitenkin erityisesti markkinoiden johdossa olevan Googlen tehokkuuteen. Hyvällä sijoittumisella Googlessa voi olla myönteinen vaikutus sivuston verkkoliikenteeseen.

Snoobissa näkyvät on-page SEO -kentät

Kun napsautat url-osoitetta "SEO-sivun mittarit" -paneelissa, näet ensin SEO-kokonaispisteytyksen. Kaikki alle 40 %:n tulokset saattavat vaatia huomiota.

Voit tehdä enintään 50 ilmaista sivun SEO-tarkastusta päivässä, joten voit tehdä tarvittaessa muutoksia ja palata myöhemmin samaan url-osoitteeseen tarkistaaksesi, onko pistemääräsi parantunut.

Tässä ensimmäisessä versiossa Snoobi ei tallenna tuloksia. Suosittelemme siis, että merkitset muistiin huonommin toimivat sivut ja suoritat testit myöhemmin uudelleen nähdäksesi ovatko suorittamasi parannukset toimineet. Yhteistyökumppanillamme Seobilityllä on tarjolla maksuttomia ja maksullisia vaihtoehtoja tarkempien tietojen sekä optimointivinkkien esille saamiseen.

Yhteenveto:  Yhteenveto osoittaa, että latausaika on tärkeä verkkosivun parametri.

Latausajalla on valtava vaikutus sivun menestykseen. Suurimman osan verkkosivuston vierailijoitten mielestä sivun hidas latausnopeus vaikuttaa heidän päätökseensä jatkaa sivuston selaamista tai tehdä ostoksia.

Tiedoston koko, sivulla olevat sanat ja media vaikuttavat sivun latausaikaan.

Snoobissa näkyvien sivun eri SEO-lisätesteissä tehdään yhteenveto monien eri testien tuloksista ja saat esille kokonaispistemäärän. Alle 40% pistettä on punainen/ei hyvä,  41% - 79% välillä keltainen/kohtalainen, ja yli 79% on vihreä/hyvä!

Meta-datassa testataan verkkosivun url-osoite useista eri kohdista, kuten otsikosta, metakuvauksesta ja useista muista tärkeistä elementeistä.

Sivun laatu tarkastelee sisältöä, mobiilikäyttöä ja sisältöä yleensä.

Sivun rakenne analysoi otsikoiden ja muiden sisältöelementtien käyttöä tekstin sisällä.

Linkit analysoi sivun sisäiset ja ulkoiset linkit sekä ankkureiden käytön.

Palvelin tarkastelee palvelinkonfiguraatiotasi, otsikoiden ja url-ohjausten pistemäärää.

Ulkoinen tarkistaa sivun ulkoisten tekijöiden, kuten Googlen mustan listan ja onko sivulla riittävästi takalinkkejä ja linkkejä Facebookista. Liiketoiminnastasi riippuen tällä ei välttämättä ole merkitystä sivustosi kannalta.

Katso lisätietoja Seobility-sivustolta tai rekisteröi ilmainen tili.

Snoobi ei tarjoa tukea tälle ilmaiselle tuotelisäykselle.