FI: Snoobi Analytics -palvelimen seuranta

Modified on Thu, 11 Jan 2024 at 03:40 PM

Snoobi - palvelimen seuranta

Snoobi Analytics Suitella on kaksi Euroopan Unionin alueella sijaitsevaa datakeskusta, eikä asiakkaidemme tiedot koskaan poistu EU:n ulkopuolelle. Datan pääkeskus sijaitsee Suomessa.

Palvelimien ja sovellusten jatkuvan seurannan lisäksi olemme luoneet ulkoisen näkymän palvelimiimme.

Näkymäsivu näyttää tältä (klikkaa kuvaa nähdäksesi live-datan. Hyväksy niin ettet käytä https:ää, koska sivu on vain http.)

Aloitusnäkymässä näkyvät viimeiset seitsemän päivää, ja kolme mahdollista tilasignaalia:

'Operating normally' puhuu puolestaan, 'Service disruption' tarkoittaa lyhyttä, esimerkiksi verkosta johtuvaa katkosta, kun taas  'Service outage' tarkoittaa isompaa ongelmaa palvelun saatavuudessa.

'Service disruption' näkyy yleensä vain lyhyen aikaa silloin, kun seurantapalvelun ja Snoobin palvelimien välillä on ongelmia esimerkiksi internet-yhteydessä.
Palveluhäiriöistä ilmoitetaan myös silloin, kun Snoobissa suoritetaan huoltotöitä tai käsitellään päivityksiä ja uusia julkaisuja.

Kumpikaan näistä ei tarkoita todellista palveluun liittyvää ongelmaa – Snoobi on edelleen käytettävissä ja kerää tietoja. Snoobin tuki valvoo palvelimia ympäri vuorokauden, 24x7.

Lisäksi kaikista palvelimista on olemassa kopiot, jotka varmistavat palvelun toimivuuden vian sattuessa.

Lisätietoja

Klikkaamalla Snoobi-nimeä saat näkyviin yksityiskohtaisen analyysin Snoobin käytettävyysajasta kyseisen palvelun kohdalla:

• Tarkastelu kolmen kuukauden ajalta
  • Palvelimen keskimääräinen vastausaika (eri sijanneista)
  • Viimeisen vuorokauden (24h) käytettävyys- ja vastausaika
  • Vastausaika maittain

Lisäkysymyksiä? Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä!